Odpiralni čas
  • clockPonedeljek 7:00 – 20:00
   Torek 7:00 – 20:00
   Sreda 7:00 – 20:00
   Četrtek 7:00 – 20:00
   Petek 7:00 – 20:00
   Sobota po predhodnem dogovoru

 

 

Kontaktne informacije
Vprašajte strokovnjaka

  user-3
  email-2
  smartphone

  Družinska medicina

  V samoplačniški ambulanti družinske medicine celostno obravnavamo različne zdravstvene težave ljudi s poudarkom na indivdualnem pristopu. Za bolnika si vzamemo čas, ga poslušamo, opravimo klinični pregled, po potrebi pregledamo zdravstveno dokumentacijo in upoštevamo vse dejavnike tveganja, ki so morebiti prisotni. Svetujemo pri že odkritih kroničnih boleznih kot npr.povišan arterijski tlak, povišane vrednosti maščob, motnje v delovanju ščitnice, povišani telesni teži, sladkorni bolezni. Bolnike spodbujamo k zdravemu življenskemu slogu.

  V ambulanti poseben poudarek posvečamo ljudem s kroničnimi bolečinami: v hrbtenici, ljudem po poškodbah kolen in ramen,.. Gre za sodelovanje zdravnika in kineziologa. Vsakega bolnika sprejme v obravnavo  zdravnik, se z njim pogovori o težavah, klinično pregleda, nato pa presodi in usmeri v nadaljno kombinirano obravnavo: vodeno kineziološko obravnano  z namenom okrepiti mišice in zmanjšati bolečino, po presoji zdravnik naredi tudi akupunkturno obravnavo oz. odredi in predpiše medikamentozno terapijo.

  Cilj obravnave je bolnikom izboljšati kakovost življenja in gibanja, zmanjšati bolečine, okrepiti mišice in nenazadnje naučiti bolnika, kako si lahko v vsakodnevnem življenju pomaga sam. Vsaka protibolečinska obravnava se zaključi s pregledom pri zdravniku.

  Naročite se na pregled ali storitev