Odpiralni čas
clock

Ponedeljek 7:00 – 20:00
Torek 7:00 – 20:00
Sreda 7:00 – 20:00
Četrtek 7:00 – 20:00
Petek 7:00 – 20:00
Sobota po predhodnem dogovoru

 

 

Kontaktne informacije
Vprašajte strokovnjaka

  user-3
  email-2
  smartphone

  Glavno usmeritev predstavlja preventiva in post-rehabilitacijo, obdobje po zaključeni rehabilitaciji (fizioterapiji), ko je treba ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, da se poškodba ne ponovi. Za doseganje optimalnih rezultatov uporabljamo tehnike manualne terapije in znanje s področje kineziologije. V podjetju stremimo k temu, da strankam nudimo najkakovostnejše storitve, zato se redno izobražujemo in dopolnjujemo manualne tehnike ter način vadbe.

  Zagovarjamo individualni pristop, saj je vsaka stranka poglavje zase s svojimi osebnimi težavami, ki se jim moramo 100 % posvetiti, da jih lahko učinkovito odpravimo in stranki omogočimo življenje brez omejitev.

  Velik del našega poslanstva je usmerjen k odpravljanju različnih vrst degenerativnih sprememb povezanih s hrbtenico. Le-ta je naš »glavni nosilni steber«, ki povezuje zgornji in spodnji del telesa in je velikokrat tudi razlog za druge težave za katere ne bi mislili, da so povezane s hrbtenico. V ospredju so predvsem bolečine v vratu in spodnjem delu hrbta ter zdrs medvretenčne ploščice oziroma hernija diska. Tovrstna stanja so predvsem posledica neaktivnega načina življenja ali enoličnega večurnega (sedečega) dela, ki povzročajo oslabitev mišičnih skupin trupa, ter nepravilnega dvigovanja bremen, raznih sunkov, rotacij trupa, hitrih potegov, potiskov itd.

  Zaradi velikega povpraševanje nežnejšega spola, smo našo dejavnost dopolnili z Maderoterapijo in storitvijo Vacuslim 48. Za še boljše rezultate in kompleksnejšo storitev letos v ponudbo dodajamo tudi kakovostno individualno prilagojeno dietetiko. Predstavnicam nežnejšega spola bodo letos na voljo tudi storitve nege obraza, kot so diamantni piling, kislinski piling in radiofrekvenca, ter radialna endodermna terapija.

  KINEZIOLOGIJA

  Konzervativni načini zdravljenja so vse bolj pogosta metoda odpravljanja poškodb, različnih bolečinskih stanj in lajšanja učinkov nenalezljivih kroničnih obolenj. Med tovrstne pristope spada tudi kineziologija. Kineziološki pristop temelji na gibanju. Za optimalno delovanje človeškega telesa je ključna telesna pripravljenost, ki se opredeljuje z mišično močjo, vzdržljivostjo, gibljivostjo in ravnotežjem. Z učenjem pravilnih gibalnih vzorcev in razvojem telesnih sposobnosti, ki pripomorejo k boljši splošni telesni pripravljenosti lahko učinkovito lajšamo ali popolnoma odpravimo bolečino.
   
  Moj pristop temelji na celostni obravnavi in prilagajanju posamezniku. Verjamem, da se s pravilnim pristopom vsak lahko spoprijatelji z vadbo ali drugimi načini gibanja. Z redno vadbo in upoštevanjem drugih dejavnikov zdravega življenjskega sloga je mogoče ohranjati ali celo izboljšati telesno zdravje, s tem pa tudi odpraviti ali lajšati bolečino.