KLEMENTINA LIKAR BOŽIČ

KLEMENTINA LIKAR BOŽIČ je strokovnjakinja na področju mikropigmentacije kože in ostalih kozmetičnih storitev. Po zaključku študija managementa je sprva delovala v okviru dermatološke klinike in kasneje zobozdravstva. Ljubezen do lepote in urejenega videza jo je vseskozi spodbujala k pridobivanju in nadgradnji strokovnih kompetenc s področja estetskih storitev. Doma in v tujini pridobljeno znanje je nadgradila tudi s formalno izobrazbo s področja kozmetike. Danes je njena primarna dejavnost in osebna izpolnitev področje permanentnega make-upa z uporabo najmodernejše tehnike mikropigmentacije.

PERMANENTNI MAKE-UP – »LONG-TIME-LINER«

LONG-TIME-LINER je vodilna znamka na področju trajnega ličenja ustnic, vek in obrvi, že več kot 30 let. Gre za izredno sofisticirano metodo mikropigmentacije kože, ki je priznana s strani vodilnih svetovnih strokovnjakov na področju estetike – dermatologov, estetskih kirurgov, specialistov mikropigmentacije in številnih zadovoljnih strank povsod po svetu.

Vrhunsko permanentno ličenje vedno spoštuje anatomijo obraza, poudari naravno lepoto in individualen videz vsake posameznice. Namenjeno je vsem, ki zaradi hitrega načina življenja ne najdejo časa za ličenje, a si želijo izgledati urejeno in sveže v vsakem trenutku.

Obstojnost permanentnega make-upa je individualno pogojena ter je odvisna predvsem od tipa kože in njenega metabolizma kot tudi od negovalnih postopkov in kozmetičnih sredstev, ki jih posameznica uporablja.

Prijazno vabljene, da se naročite na brezplačen posvet, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

Klementina Likar Božič,
Tel: +386 31 833 553.